What Would Carrie Bradshaw do?


Efter att ha tittat egenom alla säsonger av Sex And The City blir man sjukt pepp på att hitta på coola oufits. En riktigt inspirationskälla är vad Carrie Bradshaw är. Allt tack vare den fantastiska Patricia Field som bestämt vad de olika kraktärerna har haft på sig genom alla säsongerna. Jag tycker det är riktigt häftigt hur en människa har kunnat skapa så många trender. Även fast vissa kan tycka att serien börjar kännas lite gammal, så finns det många modemoments vi minns. Självklart var allt upp-pumpat till max när första filmen kom, och i den andra kanske det rent ut sagt var ännu mer. Namedrops efter namedrops, jag störde mig inte på det, tyckte tvärtom att det var roligt. Varför spara på krutet när det ändå är långfilm?

Illustrationen ska föreställa Carrie i filmen - Sex And The City.


Kommentarer
Postat av: KNORKAN - Presenter & Inredning

Varmt välkommen till KNORKAN! Just nu har du chansen att vinna ett virkat kuddfodral från Svanefors. Läs mer om tävlingen på KNORKANS facebook sida eller blogg ♥

2012-02-26 @ 18:36:02
URL: http://knorkan.se
Postat av: Johanna

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Var då gärna med i min tävling om att bli veckansblogg :)

http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/february/26-februari-2012-veckansblogg.html#comment

2012-02-26 @ 21:40:22
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/
Postat av: johanna

svar: ne jag har inte gjort intervjun , jag önskar att det var jag ,men de är de inte ;)Ja Sophia bush är underbar, sån vacker och inspirerande människa!

2012-02-27 @ 00:59:53
URL: http://seriesmaniac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0